Roulette systemen voor meer kansen

Als je naar een casino gaat dan wil je natuurlijk het liefst prijzen winnen. Je speelt niet om te verliezen. Je speelt voor de volle winst. Het liefst voor de volle winst om duizenden euro’s in een keer te winnen. Het is heerlijk om de mogelijkheden te ontdekken om je kansen te verbeteren om een prijs in de wacht te slepen. Laten we met je doornemen of er ook speciale of specifieke technieken zijn om sneller naar winst te gaan.

Welke systemen zijn er?

Er zijn verschillende systemen en technieken waar je gebruik van kunt maken bij roulette. Je kunt ze onderverdelen in systemen welke de inzet helpen te bepalen. Ook zijn er systemen welke met hun eigen theorie je helpen te voorspellen, waar de bal gaat vallen. Of ten minste waar de bal zeer waarschijnlijk terecht gaat komen. Interessant? Zeker!

Het is echter geen garantie op winst. He t maakt de kans op winst echter wel veel groter. We vertellen je er graag meer over.

Systemen om je bij de inzet te helpen

De belangrijkste systemen om je te helpen bij meer winst zijn de MRoulette systemen voor meer kansenartingale strategie en de Parlay techniek. Ze zijn beide zeer oud. De eerste (de Martingale techniek) werkt op basis van dubbel of niets. Iedere keer wanneer je verliest zet je de volgende ronde het dubbele in. Je herhaalt dit net zo vaak tot je wint. Natuurlijk zal dit uiteindelijk gebeuren. Het belangrijkste is, dat dit gebeurt voordat je de tafellimiet bereikt of je budget op is.

De Parlay techniek werkt compleet andersom. Hier verdubbel je juist je inzet wanneer je wel wint. Je laat de winst eigenlijk staan tot je wint. Iets wat natuurlijk een veel prettigere manier van spelen is.

Beide systemen werken het beste bij een enkelvoudige kans. Hier heb je vijftig procent kans om te winnen.

Systemen om je kansen te verhogen om het juiste getal te kiezen

Het is natuurlijk prettig om een leidraad te krijgen bij je inzet. Het is echter nog prettiger om je kansen op winst te vergroten door te weten waar de bal gaat vallen. De Pivot techniek en de one hit wonder helpen je om te voorspellen op welke specifieke getal je jouw geld moet inzetten. Hierdoor maak je kans om maar liefst 36 keer je inzet te pakken in een keer. Klinkt interessant toch?

Pak je winst

Het belangrijkste is om jezelf bekend te maken met de roulette spellen. Kies ervoor om meerdere ronden te spelen bij de gratis software roulette tafels. Oefen en maak jezelf bekend met de verschillende roulette systemen. Hierna kun je voor de volle winst gaan spelen. Het is heerlijk om zo te ontdekken hoe je mooie prijzen kunt winnen.